Om oss

Lång erfarenhet av byggbranschen

Mätcirkeln i Sverige AB är ett ledande konsultföretag inom bygg- och anläggningssektorn med bas i Stockholm, men verksamma i hela Sörmland och Mälardalen. Vi har gedigen erfarenhet av diverse mätuppdrag, betjänar både företag och privatpersoner samt projektörer. Med en mångsidig expertis inom mätteknik, stora som små projekt, strävar vi alltid efter att ligga i framkant genom kontinuerlig investering i ny teknik och vidareutbildning. Hos oss är kundernas trygghet alltid prioriterad.

Vi har arbetat som mätkonsulter och med att sälja modern mätutrustning i hela Stockholm, men även i övriga delar av landet. 

Hos oss kan du känna dig trygg med att vi bottnar i lång erfarenhet och tar stöd från en gedigen kunskapsbakgrund. Vi ser även till att utbilda oss och hålla oss uppdaterade kring nya verktyg och metoder. Bland våra kunder finns statliga myndigheter, kommuner, privata företag men också mindre enskilda beställare.

Våra tjänster

  • Mängdreglering
  • Tunnelmätning
  • Produktionsmätning
  • Laserskanning
  • Projekteringsmätning
  • Drönare
  • Lägeskontroll
  • Utstakning
  • Sättningsmätning

Ett modernt byggföretag i Stockholm

För oss är det viktigt att kontinuerligt utvärdera våra redskap, produkter och tjänster. Vi vill erbjuda moderna och tillförlitliga lösningar till ett bra pris. Kontakten med kunden är essentiellt och vi lär oss mycket genom uppföljning av vårt arbete. Vi vill att våra kunder ska tycka att vi gör ett bra jobb. Generös tillgänglighet och god kommunikation är ett bra sätt att nå goda resultat som alla är nöjda med. Att få nya arbeten genom rekommendationer är alltid kul och vi är måna om vårt goda rykte.

Arbetsmiljö och villkor

De som arbetar hos oss har bra villkor och en säker arbetsmiljö. Om man skall göra ett bra jobb så är det viktigt att man känner sig trygg och uppskattad på sin arbetsplats. Vi följer alla säkerhetsföreskrifter och ser till att de som befinner sig på arbetsplatsen är ordentligt registrerade och försäkrade ifall olyckan är framme.

Eftersom vi själva arbetat så länge inom branschen vet vi att ta vara på våra medarbetare, de är den värdefullaste tillgången som vårt företag har. Förutom att vara omtyckta kollegor besitter de unik kunskap och erfarenhet som vi gärna behåller hos oss. Vår kunskap om mätningstjänster, utstakning, lägeskontroll, bygglov, markanläggning, projektering och allt annat som krävs gör oss till en perfekt samarbetspartner för såväl stora som små entreprenörer.

Anlita oss till ditt byggprojekt!